Boek ‘Hoe richt je een zwerm?’

Dit boek (tweede druk januari 2018) laat zien hoe je van jouw complexe vraagstuk een gezamenlijke opgave maakt van alle betrokken partijen. Het schetst stap voor stap hoe je productieve ontmoetingen organiseert waarmee je het vliegwiel van verandering op gang brengt en houdt. Voor bestuurders, managers, directeuren en verder voor iedereen die heeft ondervonden dat de gangbare aanpakken en modellen niet meer werken. Voor iedereen die in verwarring is…

Hoe richt je een zwerm - Een eenvoudige aanpak voor complexe vraagstukken

Simulatie Het Vliegtuigspel

Ervaar hoe het is om te werken in de bijzonder efficiënte vliegtuigfabriek Skyboss. Dan betreedt concurrent Fast Falcon de markt. Zij werken met zelfsturende teams. Wat werkt wel en wat werkt niet? Ervaar het in twee uur. Wil je er meer over weten neem dan contact op met Tom Eekelder of Rolf Resink.

Clubben

Regelmatig organiseren we ‘clubbijeenkomsten’ over coöperatief samenwerken. Wij noemen dat Clubben. Op basis van inhoud en ambitie complexe maatschappelijke opgaven oplossen. Er samen uitkomen. Van elkaar leren. Wil je een keer meeclubben of een onderwerp inbrengen? Dat kan!