Klanten zijn vaak het meest geholpen met maatwerk, maar voor de organisatie is het efficiënter om te werken volgens gestandaardiseerde processen. Je wil dat medewerkers zich strikt houden aan regels en procedures, maar ook dat ze lef en ondernemerschap tonen. Je wil snelheid maken in je verandertraject, maar ook alle stakeholders betrekken…

Wij zien steeds vaker bestuurders, managers en adviseurs die dergelijke noten te kraken hebben. Ze hebben het gevoel dat ze een ‘eenduidige keuze’ moeten maken, want dat geeft duidelijkheid en houvast. Maar is dat wel nodig?

KLIK HIER voor meer informatie

Vergeet de gulden middenweg
Het managen van polariteiten

Wij gaan met elkaar op onderzoek. De centrale vraag daarbij is Hoe benutten we de kracht van tegenpolen? Hoe verzoenen we ogenschijnlijk tegengestelde doelen met elkaar?

De bijeenkomst vullen we met elkaar in aan de hand van concrete cases. Roemer Visser (TIAS), zeer vertrouwd met polariteiten management helpt ons daarbij op weg.

Details

De proeverij wordt gehouden op donderdag 31 mei 2018 om 16.00 uur in het oude gemeentehuis van Cothen, Dorpsstraat 30a, Cothen.
Rond 20.00 uur sluiten we af.
De kosten zijn € 50,- ex btw.

Vind je dit een interessant onderwerp? Kom dan naar de proeverij en praat mee. Proeverijen geven altijd nieuwe inzichten en verrassende resultaten.

Dit wordt georganiseerd door
Gemma van der Ploeg, Eric Spaans, Rolf Resink – KaapZ
Wim Luteijn – de Transitie

Aanmelden


INKLAPPEN